zondag 14 februari 2016

A Nice Cuppa van Stampin' Up! deel 3

Hallo creatievelingen

Natuurlijk mag een 3D project niet ontbreken. Ik kwam dit boekje tegen op Pinterest en vond het meteen zo leuk dat ik het moest maken. Het past perfect in mijn thema van deze week: A Nice Cuppa, Cups & Kettle en Have a Cuppa van Stampin' Up!.

Voor dit project heb ik echt alles gebruikt van de serie Have A Cuppa (pagina 34 en 35 van de voorjaarscatalogus van Stampin' Up!).  Wisteria Wonder cardstock voor de basis. Have A Cuppa Designer Series Paper voor de verdere aankleding. Bermuda Bay 1/8" Stiched Ribbon om het boekje dicht te maken. A Nice Cuppa stempelset voor de aankleding. En Have a Cuppa Embellishments mag dan natuurlijk ook niet ontbreken.







 Je zou in plaats van stempels ook foto's kunnen plakken in dit boekje. Leuk om als herinnering van een bijzondere gelegenheid cadeau te doen. Het past perfect in je tas, want het is ongeveer 8,5 cm bij 8,5 cm. Als je het boekje ook wil maken, klik dan hier, onderaan de foto's kun je doorklikken naar de beschrijving, Deze is in het Engels, met de maten in centimeters en veel foto's. Succes en een hele fijne Valentijnsdag verder.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten