zondag 31 januari 2016

Opdracht: Exploding Box Zoo Babies van Stampin' Up!

Hallo creatievelingen

Een andere, zeer populair project, is de Exploding Box. Het effect is ook zo ontzettend leuk, als je het dekseltje van het doosje haalt, vallen de zijkanten naar buiten open. Het explodeert als het ware. Een echt ooooh-moment voor de ontvanger. Natuurlijk ook ontzettend leuk om te maken en helemaal genieten voor mij als klanten het speciaal vragen of ik er nog 1 (of 2) wil maken.



Met het nieuwe Design Papier: Birthday Bouquet (pagina 9 van de voorjaarscatalogus) heb ik de binnen en buitenkant van het doosje versierd. En ook het design papier uit de Colour Collections is goed van pas gekomen. Ik heb 2 verschillende doosjes gemaakt. Deze heeft als basis Whisper White en onderaan vind je nog een doosje waarbij Crumb Cake de basis is.

Op het labeltje heb ik met Balloon Builders een konijn gestempeld die een Watermelon wonder ballon vast houdt. Een lintje of strikje maakt het doosje aan de buitenkant verder af.


De buitenste panelen maak ik altijd dubbel zodat ik er kaartjes in kan doen waar ik lieve tekstjes op kan stempelen. De afbeeldingen zijn van Zoo Babies en de tekstjes van Made with Love. Er is nog voldoende ruimte om er zelf ook nog iets bij te schrijven. En in het midden is plaats voor een klein cadeautje zoals bv. een slabbetje of babysokjes.

Geweldig leuk om te maken. Heb jij ook een leuke opdracht voor mij? Of wil je hulp bij een project waar je mee bezig bent, mail me gerust, ik help je graag verder. 


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline
kruining05@ziggo.nl

donderdag 28 januari 2016

Opdracht: traktatiezakje met Balloon Builders van Stampin' Up!

Hallo creatievelingen

Zoals gezegd, deze week verschillende projecten die ik in opdracht van een klant heb gemaakt.
Vandaag een traktatie voor een jongen die van voetballen houdt en van de Minions. Het toeval wil dat de kleuren van zijn voetbalclub blauw en geel zijn, wat ook de kleuren van de Minions zijn. 2 vliegen in 1 klap.



Met Balloon Builders heb ik het zakje versierd door ballonnen te stempelen en uit te ponsen met de Balloon Bouquet Punch. De smalle zakjes zijn ook van Stampin' Up! en vind je op pagina 151 van de jaarcatalogus (Cellophane Bags nr. 124134) ideaal voor een schooltraktatie als je kind jarig is. Ik heb de zakjes gevuld met M&M's, natuurlijk alleen de blauwe en de gele.


De kleuren: Daffodil Delight en Pacific Point passen perfect bij de M&M's en zo heb ik de traktatie geheel in stijl kunnen maken.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

maandag 25 januari 2016

Opdracht: waterval babykaart

Hallo creatievelingen

Regelmatig krijg ik de vraag of ik een kaart of kadoosje kan maken voor een bijzondere gelegenheid. Dit doe ik heel graag, want ik vind het erg leuk om iets te mogen ontwerpen en maken voor een ander. Vooral de geboortekaartjes en -doosjes zijn erg populair.

Deze hele week staan daarom de projecten die ik de afgelopen weken heb gemaakt in opdracht van een klant. Als eerste de watervalkaart. Deze valt bij veel mensen erg goed in de smaak en is ontzettend leuk om te maken. Voor de ontvanger is het een verrassende kaart als er elke keer weer een nieuwe afbeelding tevoorschijn komt.


De basiskleuren zijn: Marina Mist en Soft Sky. Als achtergrondpapier heb ik het designpapier uit de Colour Collections Subtles gebruikt (pagina 144 van de jaarcatalogus). Alle kleurenfamilies hebben hun eigen Colour Collection en elke kleur heeft 4 verschillende designs. Ik vind de designs geweldig, variërend van lieflijke bloemetjes, streepjes, stipjes en mooie geschreven woordjes: prachtig!

De watervalkaart laat elke keer een nieuwe afbeelding zien als je aan het lintje trekt. Ik heb gekozen voor de stempels van Zoo Babies.





Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

zondag 24 januari 2016

Balloon Celebration, deel 5

Hallo creatievelingen

Natuurlijk mag deze week een 3D project niet ontbreken. Ik heb gekozen voor een grote favoriet bij veel mensen: de Card in a Box. Dit doosje kun je heel makkelijk plat vouwen en past in een gewone envelop. Ideaal dus om op te sturen en de ontvanger krijgt een doosje als kaart die weer leuk op een plankje gezet kan worden.

Het papier dat ik gebruikt heb is het: It's My Party Designer Series Paper. Dit blok is 12" bij 12" (30,5 bij 30,5 cm) en bevalt 48!! vellen. Veel leuke en kleurrijke designs waarmee je bv. een feestje aan kunt kleden. Ik vind de kleuren die gebruikt zijn voor dit design papier erg goed bij elkaar passen.


Uiteraard heb ik de kleuren die in het papier zitten gebruikt om de ballonnen mee te stempelen. En misschien had je al gezien dat ik ook 2 stukjes plastic sheet heb gebruikt zodat het lijkt of enkele ballonnen zweven.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline
kruining05@ziggo.nl

vrijdag 22 januari 2016

Balloon Celebration, deel 4

Hallo creatievelingen

Vandaag een kaart gemaakt met Balloon Celebration en Number of years met een van mijn favoriete technieken: Embossen.

Zowel de ballonnen als de cijfers zijn met goud geëmbost. Door Basic Black te gebruiken voor de basis kaart in combinatie met goud krijgt de kaart een chique uitstraling. Op de achtergrond zie je heel licht enkele stempelafdrukjes in roze. Ik heb hiervoor Blushing Bride gebruikt zodat het goudkleurige er nog meer uit springt.



De cijfers heb ik uit Basic Black cardstock gestanst. De gestempelde cijfers iets kleiner uit geknipt zodat er een mooi zwart randje om de 50 zit, net als bij de kaart zelf. Ik vind het leuk als dit soort randjes terugkomen op een kaart, want het zorgt voor eenheid.

Verschillende kaarten die ik de afgelopen week heb laten zien (en die nog gaan komen) zijn geïnspireerd door voorbeelden die ik op Pinterest heb gevonden. Kijk hier als je nog meer inspiratie wil zien.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline
kruining05@ziggo.nl

donderdag 21 januari 2016

Balloon Celebration, deel 3

Hallo creatievelingen

Whoohoo, wat ben ik toch blij met de geweldige set: Balloon Celebration en bijpassende Balloon Bouquet Punch van Stampin' Up!

Echt fantastisch om mee te werken. Beetje stempelen, beetje ponsen, papiertjes snijden, plakken en klaar is je kaart. En gaaf om dan in dezelfde stijl een stukje Baker's Twine aan de ballonnen maken zodat het net echt een trosje ballonnen is.

De kleine banner onderaan komt uit de set: Number of Years en heb ik met behulp van een framelit uit gestanst. De tekst is wel weer van Balloon Celebration en ik ben dol op dit soort fonts waarbij het lijkt alsof het hand geschreven tekstjes zijn.




De basis van deze kaart bestaat uit Whisper White, Melon Mambo en het SUper mooie design papier: It's My Party. Door in de kleuren te stempelen die ook gebruikt zijn in het design papier houdt je eenheid en rust en krijg je toch een kleurrijke kaart.

Geweldig als producten zo op elkaar afgestemd zijn, een kaart maken wordt op deze manier kinderspel. Het is een vrolijke verjaardagskaart geworden.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline
kruining05@ziggo.nl

dinsdag 19 januari 2016

Balloon Celebration, deel 2

Hallo creatievelingen

Deze dinsdag een extra kaartje met de SUper leuke set: Balloon Celebration van Stampin' Up! Wauw, wat kun je veel kanten op met deze set, ik ben er dol op. Heel blij met zo'n leuke stempel set met bijpassende pons.

Ik heb met enkele stempels uit de set een eigen achtergrondje gemaakt en daar 2 ballonnen opgeplakt. Uiteraard heb ik die eerst op een stukje Whisper White gestempeld en met de pons is het een eitje om ze te ponsen.

Ik vind de kleine paardenbloempluisjes heel erg schattig. Zo leuk om hiermee een achtergrond te maken, alsof ze samen met de ballonnen genieten van een zuchtje wind.



Kleuren die ik gebruikt heb: Whisper White, Night of Navy, Melon Mambo en Daffodil Delight.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

maandag 18 januari 2016

Balloon Celebration, deel 1

Hallo creatievelingen

Deze hele week besteed ik aandacht aan de nieuwe stempel set: Balloon Celebration van Stampin' Up! Je kunt de stempels vinden in de nieuwe voorjaarscatalogus op pagina 12 en hij is verkrijgbaar in een bundle waarbij de bijpassende pons: Balloon Bouquet bij zit.

De kaart is redelijk eenvoudig, want je hebt echt niet veel nodig om een leuke kaart te maken. De basiskaart is van Tempting Turquoise cardstock gemaakt, met Whisper White als toplaag. Daar heb ik enkele sterretjes op gestempeld (zitten ook in de set van Balloon Celebration). De ballonnen heb ik apart gestempeld en met de Balloon Bouquet Punch geponst.




Er zitten verschillende stempels in deze set waarmee je het draadje van de ballon kunt stempelen en 1 daarvan heeft er zelfs een tekstje in zitten: Let us celebrate. Daardoor geïnspireerd heb ik aan de zijkant van een Stampin' Write Marker zelf lijntjes getekend, geheel in stijl met de stempel. Ik heb hiervoor de kleur: Early Espresso gebruikt.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

zondag 17 januari 2016

Number of Years, deel 3

Hallo creatievelingen

Uiteraard hoort in dit rijtje ook een 3D project. Uit een heel vel van 12" bij 12" (30,5 bij 30,5 cm) heb ik een tasje gemaakt. Vooral omdat ik het papier zo ontzettend mooi vind dat ik perse wilde dat dit Design papier in de hoofdrol stond.

Het schitterende Birthday Bouquet Designer Series Paper vind je op pagina 9 en er worden mooie kleuren met elkaar gecombineerd, o,a. Blushing Bride, Watermelon Wonder en Mossy Meadow. Het papier heeft nog veel meer mooie designs, echt de moeite waard om in huis te halen. Romantisch, vrolijk, lieflijk, het komt allemaal terug in de verschillende vellen design papier.


Het tasje heb ik versierd met enkele banners en natuurlijk mooie cijfers. Het lint vind je terug op pagina 31 en is een breed lint in de kleur: Watemelon Wonder. Ideaal als hengsel voor een tasje.

Ik heb er ook een werktekening van gemaakt, in inches, omdat ik dit het handigste vind in combinatie met de Simply Scored Board van Stampin' Up! Mocht je hier vragen over hebben, stuur me dan gerust een mailtje. (kruining05@ziggo.nl)




Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

vrijdag 15 januari 2016

Number of Years, deel 2

Hallo creatievelingen

Misschien herken je de kaart van vandaag al, want deze gaan we later in januari op de workshop Stamp a Stack ook maken. Ik heb 2 varianten gemaakt en de 1e, van Calypso Coral is degene die we bij de workshop gaan maken. In blauwtinten is hij minstens zo mooi.

De achtergrond heb ik ook gemaakt met stempels die in de set zitten, want je krijgt niet alleen cijfers, maar ook leuke teksten en stempels om een achtergrond mee te maken. 


Gebruikte kleuren: Calypso Coral en Pear Pizzazz.
Door de bloemetjes op het middenstuk een keer af te stempelen, wordt de tint een stuk zachter.



Gebruikte kleuren: Marina Mist, Night of Navy en Pear Pizzazz.
Met deze kleuren creëer je weer een geheel andere kaart.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

dinsdag 12 januari 2016

Number of Years Stamp a Stack workshop

Hallo creatievelingen

Later deze maand, op woensdag 27 en donderdag 28 januari geef ik een workshop waarbij we met de Number of Years stempels en framelits aan de slag gaan. Een zogeheten: Stamp a Stack. We maken 4 kaarten die avond en het kost € 10,00 p.p.

Dit zijn de kaarten die we gaan maken:





Ik zorg dat al het cardstock op maat gesneden is en jij kunt zelf kiezen welke cijfers je wilt gebruiken. Op die manier maak je er geheel je eigen kaarten van.

Ook zin om te komen? Op woensdag heb ik nog plaats, donderdag is geheel volgeboekt. Geef je dus snel op, want vol=vol.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

maandag 11 januari 2016

Number of Years, deel 1

Hallo creatievelingen

Hebben jullie de geweldige bundle: Number of Years al gezien? Prachtige, grote cijfers met bijpassende Framelits. Whoohoo, wat een geweldige combinatie! Een schot in de roos van Stampin' Up!

Bij de stempels van de set: Number of Years (29! stuks) passen de Large Numbers Framelits Dies en je kunt er werkelijk voor iedereen een kaart mee maken. Jong, oud, verjaardag, trouwjubileum, je zegt het maar, het kan allemaal.

Voor vandaag een kaartje in combinatie met het lieflijke Love Blossoms Designer Series Paper Stack. Dit papier komt in een blok van 15 bij 15 cm (6" bij 6") en heeft 48 vellen met dubbelzijdig design.


Ik heb Whisper White als basis gebruikt en Blushing Bride cardstock voor onder het design papier zodat er een extra randje ontstaat. De kleuren waarmee ik gestempeld heb, zijn: Blackberry Bliss en Rose Red. En zo maak je in een handomdraai een leuk kaartje om op te sturen.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

zondag 10 januari 2016

Nice Cuppa van Stampin' Up!

Hallo creatievelingen

Natuurlijk mag ook deze week een 3D project niet ontbreken. Ik heb de Mini Treat Bag Thinlist hiervoor gebruikt en daarmee zakjes gemaakt met het nieuwe Have a Nice Cuppa Designer Series Paper Stack (een blok van 15 bij 15 cm). Het papier heeft prachtige kleuren zoals Bermuda Bay, Melon Mambo, Wisteria Wonder en nog meer. Ze combineren fantastisch met elkaar.

Op pagina 34 van de voorjaarscatalogus vind je nog meer voorbeelden wat je met deze leuke set allemaal kunt maken.













Om deze zakjes heb ik het Bakers' Twine gedaan waar ik het eerder deze week al over had, dit is de Melon Mambo versie. Mooie kleur om met Basic Black te combineren.

De zakjes heb ik gevuld met een zakje thee en een lekkere bonbon en cadeau gedaan bij mijn Sale A Bration Party van afgelopen woensdag en donderdag. We hebben er samen erg van genoten.



Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline


vrijdag 8 januari 2016

Nice Cuppa, Clean & Simple

Hallo creatievelingen

En wat vinden jullie van de nieuwe voorjaarscatalogus? En heb je ook de Sale A Bration folder bekeken? Er staan fantastische nieuwe producten in van Stampin' Up! en ze zijn net als altijd wederom van geweldige kwaliteit. Veelzijdig en het beste van allemaal: ze matchen goed met elkaar. Verschillende kleurlijnen zijn weer uitgezet met het Design papier met daar natuurlijk bijpassende producten naast.

En je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Of juist met weinig veel kanten op. Zoals met deze kaart: Clean & Simple.

Eerst heb ik het theekopje gestempeld en deze een keer extra op een memoblaadje gestempeld. Die heb ik uitgeknipt en op de kaart over het kopje geplakt (maskeren). Daarna heb ik met memoblaadjes een deel van de kaart afgeschermd zodat ik er tussen kon stempelen. Het citroentje heb ik met Daffodil Delight gestempeld, het theekopje met Wisteria Wonder. De tekst met Early Espresso.



Het hartje zit ook in de set en heb ik expres vaag gestempeld  (met Smoky Slate, 2x afgestempeld), nu is het net een dampwolkje van de warme thee die in het kopje zit.

Heb jij je verlanglijstje al klaar voor deze maand? De verzamelbestelling plaats ik op zondag 17 januari.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

dinsdag 5 januari 2016

Sale A Bration Stampin' Up! gaat van start

Hallo creatievelingen

Vandaag gaat de Sale A Bration van Stampin' Up! van start en deze duurt tot en met 31 maart. Een groot feest dus de komende 3 maanden, met veel extra's en gratis producten te verdienen. Want voor elke besteding van € 60,00 mag je een gratis product kiezen uit de Sale A Bration folder.

















Daarnaast komt ook de nieuwe voorjaarscatalogus uit en tjonge, wat staan daar ontzettend veel mooie, geweldige en veelzijdige producten in. Heerlijk om hier de komende periode mee aan de slag te gaan en workshop te organiseren.

In de kolom aan de linkerkant kun je direct doorklikken naar een online versie van beide catalogi. Uiteraard krijgen al mijn klanten de catalogi uitgereikt of opgestuurd om heerlijk mee op de bank weg te kruipen met een warm kopje thee.

Heb je vragen, wil je een workshop bijwonen of een bestelling plaatsen, stuur me dan een mailtje:
kruining05@ziggo.nl


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

maandag 4 januari 2016

Sneak Peak, deel 6

Hallo creatievelingen

Nog 1 nachtje slapen en dan gaan de nieuwe voorjaarscatalogus en de Sale A Bration van Stampin' Up! van start! En ik heb er enorm veel zin in. Er staan zo veel prachtige nieuwe producten in om mee aan de slag te gaan, dat ik bijna niet kan wachten.

Heerlijk dat ik als demonstratrice al eerder het een en ander heb kunnen bestellen zodat ik al vast wat leuke voorbeelden kan laten zien. Dat is 1 van de vele voordelen waar ik elke keer weer van geniet.

Vandaag nog een Sneak Peak met Nice Cuppa. Super leuke set met geweldige, bijpassende Framelits: Cups & Kettle. De kaart heb ik opgebouwd met Mint Macaron als basiskaart en daarop Basic Black en de toplaag is van Whisper White.

Met Washi Tape, It's My Party (ook nieuw), heb ik enkele stroken op het papier geplakt. Dezelfde kleuren komen terug in het cardstock voor de kaart en in het kopje (Crushed Curry).


Het Baker's Twine is ook nieuw en ik vind hem zo mooi! Het is een dubbele draad van zwart en Mint Macaron, prachtig. Deze Baker's Twine wordt per 2 rolletjes verkocht, in de combinatie Basis Black/en Mint Macaron en Basic Black/Melon Mambo (die is ook schitterend).

Ik hou er erg van om dit soort kleine details aan kaarten toe te voegen het geeft een project een extra dimensie.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

zondag 3 januari 2016

Sneak Peak, deel 5

Hallo creatievelingen

Tot slot in deze serie van Sneak Peaks uit de nieuwe voorjaarscatalogus van Stampin' Up! een 3D project en ook hier zitten weer fantastische nieuwe producten in verwerkt.

Het begint met het SUper leuke Designer Series Paper: It's My Party. Dit is een blok van 12" bij 12" vellen en er zitten maar liefst 48 vellen op het blok! Ja, dat lees je goed: 48! Ideaal als je graag voor een feestje uit wil pakken met eigen decoraties zoals feesthoedjes en slingers, want van elk design zitter er 4 vellen op het blok, varierend van heel feestelijk tot heel eenvoudig. 

Ik heb een groot melkpak gemaakt, hier heb ik een heel vel voor gebruikt (geweldig, weinig afval, daar hou ik van!). Het pak heb ik versierd met een knijpertje bovenaan waar een kleine Honeycomb  Embellishment op zit. Die zijn ook nieuw en SUper schattig. Ze komen in 3 kleuren: Mint Macaron, Blushing Bride en White.


Ook het Baker's Twine is nieuw, net als het kleine strik-clipje rechts onderaan van de label. Het labeltje heb ik gemaakt met Washi Tape (ja, ook nieuw en uiteraard in coördinerende kleuren met het Designer Series Paper.

De ballonnen heb ik gemaakt met de nieuwe stempelset: Balloon Celebration. Bij deze stempelset hoort een bijpassende pons: Balloon Bouquet Punch! Whooohoo. Daar maak je mij ontzettend blij mee. Nu kan ik helemaal los gaan met ballonnenkaarten maken. Uiteraard komt deze set later deze maand nog uitgebreid terug. 

En ik kan je nu ook alvast vertellen dat eind januari een workshop gepland staat: Stamp a Stack met deze SUper fantastische stempelset. Stamp a Stack houdt in dat we die avond 4 verschillende kaarten gaan maken met deze stempelset. Wil je meer weten over deze workshop, klik dan hier en geef je snel op via kruining05@ziggo.nl



Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

zaterdag 2 januari 2016

Sneak Peak, deel 4

Hallo creatievelingen

Ook vandaag trakteer ik jullie op een Sneak Peak met producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus. De set heet: A Nice Cuppa en er horen allerlei geweldige, coördinerende producten bij! Zo kun je er bijapssende Framelits Dies bij kopen (Cups & Kettle), zilverkleurige embellishments, Designer Paper (Have a Cuppa), lint en cardstock pack.

En je kunt er zo veel kanten mee op met deze set, volgende week laat ik hier meer over zien.


Voor de kaart van vandaag heb ik gebruik gemaakt van het bijpassen Designer Series Paper: Have a Cuppa en Bermuda Bay Cardstock. Met Melon Mambo heb ik het theekopje en de hartjes gestempeld. En met behulp van de bijpassende framelits heb ik een theepot gemaakt en het theekopje uitgestanst.


Echt een Tea-riffic stempelset!


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

vrijdag 1 januari 2016

Sneak Peak 2016, deel 3

Hallo creatievelingen

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, ik hoop dat 2016 een heel creatief jaar voor je mag zijn en dat we elkaar kunnen mogen blijven inspireren.

Voor vandaag nog een kaart gemaakt met nieuwe producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus. Timeless Textures is snel een favoriet aan het worden, evenals de geweldig veelzijdige set: Number of Years.

Dit is een stempel set met grote cijfers, mooie teksten en bloemmotieven MET bijpassende famelits! Wat kun je hier veel kanten mee op en ik ga er dan ook graag nog een week de aandacht aangeven, later in januari.

Deze kaart heeft ook weer vintage uiterlijk gekregen, gestempeld met Timeless Textures. Oh, wat is dat toch een leuke set, hij staat vooraan in mijn stempel kast, zodat ik hem meteen kan pakken. De kleuren zijn: Blushing Bride, Early Espresso, Crumb Cake en Smoky Slate.



Ook deze keer heb ik als basis als basis kaart: Very Vanilla gebruikt om de vintage look extra aan te zetten. En vintage past wel bij een verjaardagskaart voor iemand die 50 is geworden, hihi.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline